ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)

Οι προγραμματικές δηλώσεις  του φορέα και που αφορά την Ελλήνων Πολιτεία όταν αναλάβει ο πολιτικός φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.» τη διακυβέρνηση και τους θεσμούς του κράτους μας.
Με αυτές τις δηλώσεις και σε συνδυασμό με το καταστατικό  και την ιδρυτική διακήρυξη  κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος γνωριμίας με τον φορέα μας.
Είναι καθήκον και εθνικό χρέος κάθε έλληνα πολίτη να διαβάσει και να γνωστοποιήσει σε όσους περισσότερους μπορεί τις προγραμματικές δηλώσεις, την ιδρυτική διακήρυξη και το καταστατικό του φορέα του ελληνικού έθνους.Είναι καθήκον και εθνικό χρέος κάθε έλληνα πολίτη να διαβάσει και να γνωστοποιήσει σε όσους περισσότερους μπορεί τις προγραμματικές δηλώσεις, την ιδρυτική διακήρυξη και το καταστατικό του φορέα του ελληνικού έθνους.
Παρέχεται για πρώτη φορά η δυνατότητα στους έλληνες πολίτες να επιλέξουν τους δικούς τους εκπροσώπους ώστε να έχουν πάντα στα χέρια τους τη δύναμη, την εξουσία, καθώς και τους νόμους που καθορίζουν την ίδια τους την ύπαρξη.
Την ίδια στιγμή, για τον κάθε νευραλγικό ιστό της Ελλήνων Πολιτείας γίνεται ειδική επεξεργασία και προτείνονται ειδικές λύσεις, πάντοτε βασισμένοι στα Ελληνικά Αξιακά Πρωτόκολλα που διέπονται από τις 12 αξίες , τις 18 αρχές  και τους 3 νόμους της πολιτείας. 

Κωνσταντίνος Φελεκης Υπ Βουλευτής Ελλήνων Συνελευσις Νομου Δωδεκανήσου.


Facebook: Κωστης Φελεκης

Instagram: kwnstantinos_felekis

Twitter: Κωνσταντίνος Φελεκης Υπ Βουλευτής Ελλήνων Συνελευσις Νομου Δωδεκανήσου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942412335

#ΕΣΥ_ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
KALYMNOS WEATHER

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ